bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:58   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Bekir Aksoy Biyografi-Bekir Aksoy Kimdir?

Bekir Aksoy
(d. 18 Mart 1969)
1992 Yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu.19-20 yaşında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı. Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu.
İki sene Dormen Tiyatrosu iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı.Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun "Yolun Yarısı" "Uşak Ne Gördü?" "Sokak Kızı İrma" "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

Filmografisi
  • Doktorlar 2006
  • Kadirşinas 2004
  • Omuz Omuza 2004
  • Ömerçip 2003
  • Aşkları Ege de Kaldı 2002
  • Abdülhamit Düşerken 2002
  • Ağlayan Kadın 2000
  • Bir Demet Yerli Film 2000
  • Bize Ne Oldu 1999
  • Sakin Kasabanın Kadını 1997
  • Yasemin 1997
  • Nefes Alamıyorum 1996
  • Çiçek Taksi 1995
  • Zirvedekiler 1993
  • Yaz Evi 1993


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
bekir aksoy biyografi, bekir aksoy, bekir aksoy kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Bekir Aksoy Biyografi-Bekir Aksoy Kimdir?

Bekir Aksoy Biyografi-Bekir Aksoy Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: bekir aksoy biyografi, bekir aksoy kimdir, bekir aksoy nereli, bekir sıtkı aksoy, bekir sitki aksoy, bekir sıtkı aksoy tedaş, bekir sıtkı aksoy kimdir, bekir aksoy kim, oyuncu sitki aksoy, bekir aksoy un hayatı, sıtkı aksöz kimdir, bekir aksoy nerelidir, bekir sitki aksoy tedaş, bekir sıtkı aksoy oyuncu,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Bekir Büyükarkın Biyografi-Bekir Büyükarkın Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 11:13
Bekir Sıtkı Erdoğan Biyografi-Bekir Sıtkı Erdoğan Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 12:23
Alper Aksoy Biyografi-Alper Aksoy Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 05:02
Zeraho Bekir Sami Bey Biyografi-Zeraho Bekir Sami Bey Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 28-06-2008 02:29

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:03 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats