bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 05:02   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Metin Çekmez Biyografi-Metin Çekmez Kimdir?

Metin Çekmez
(d. 26 Temmuz 1945 - İstanbul) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
Özel Gazetecilik mezunu olan sanatçı 1962 yılında Hamlet oyunu ile tiyatroyla tanıştı. Usta çırak ilişkisi içinde bir "alaylı" olarak gelişimini sürdürdü. 1970 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda kadroya girdi. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.

Filmografisi
  • Kuşdili - 2006
  • Binbir Gece - 2006
  • Köpek - 2005
  • Yürek Çığlığı - 2004
  • Zümrüt - 2004
  • Baba - 2003
  • Komser Şekspir - 2000
  • Güvercin - 1999
  • Kurtuluş - 1996
  • İz - 1994
  • Zirvedekiler - 1993
  • Süper Baba - 1993
  • Gölge Oyunu - 1992
  • Siyabend-ü Xece - 1991
  • Sis - 1987
  • Kurtar Beni - 1987
  • Kurbağalar - 1985
  • Namuslu - 1984
  • Firar - 1984
  • Boşver Arkadaş - 1974
  • Yalancı Yarim - 1973
  • Tatlı Dillim - 1972


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
metin cekmez biyografi, metin cekmez, metin cekmez kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Metin Çekmez Biyografi-Metin Çekmez Kimdir?

Metin Çekmez Biyografi-Metin Çekmez Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: metin çekmez kimdir, dinçer çekmez kimdir, metin çekmez biyografi, 06 metin kimdir, metin cekmez kimdir, 06 metin nereli, dinçer çekmez nereli, 06 metin biyografi, metin çekmez nereli, dincer cekmez kimdir, dinçer çekmez yaşıyormu, metin cekmez nereli, dinçer çekmez biyografi, dinçer çekmez hayatı, metin cekmez kac yasinda,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Metin Akpınar Biyografi-Metin Akpınar Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 03:18
Metin Arolat Biyografi-Metin Arolat kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 03:44
Metin Özülkü Biyografi-Metin Özülkü Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 03:39
Metin Celal Biyografi-Metin Celal Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 01:20
Metin Altıok Biyografi-Metin Altıok Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 01:19

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 10:17 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats