bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 05:04   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Agah Hün biyografi-Agah Hün Kimdir?

Agah Hün
Agah Hün biyografi-Agah Hün Kimdir?

Agah Hün (d. 1918 - İstanbul ö. 1990 - İstanbul) Tiyatro ve Sinema oyuncusu seslendirme sanatçısı.
1942 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan sanatçı bir süre Devlet Tiyatroları'nda çalışmış daha sonra Şehir Tiyatrosu'na geçmiştir. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde de rol alan Hün aynı zamanda seslendirme sanatçısı olup yönetmenlik ve senaristlik te yapmıştır. 1983 yılında emekli olmuş 1990'da yaşamını yitirmiştir.


Filmografisi (oyuncu)
  • Düğün - 1990
  • İnsanlar Yaşadıkça - 1989
  • Gönüller Sultanı Mevlana - 1989
  • Sahibini Arayan Madalya - 1989
  • Stres - 1988
  • Yuvasızlar - 1987
  • Sen Ağlama - 1987
  • Hafız Yusuf - 1987
  • Gönülden Gönüle - 1987
  • Zeynepler Ölmesin - 1987
  • Ölümünün Ellinci Yılında Mehmet Akif Ersoy - 1986
  • Uzak Kentin İnsanları (Köprü) - 1986
  • Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - 1985
  • Küçük Ağa - 1983
  • Çirkef - 1975
  • Şeytan - 1974
  • Hazreti Yusuf'un Hayatı - 1965
  • Akasyalar Açarken - 1962
  • Hazreti Ömer'ın Adaleti - 1961
  • Şahane Kadın - 1961
  • Bir Yavrunun Gözyaşları - 1960
  • Yak Bir Sigara - 1960
  • Kanlı Değirmen - 1959
  • O Günden Sonra - 1958
  • Kadın Severse - 1955
  • Sevdiğim Sendin - 1955
  • Halıcı Kız - 1953
  • Yavuz Sultan Selim Ağlıyor - 1952
Filmografisi (yönetmen)
  • Öldür Beni - 1963
  • Yak Bir Sigara - 1960
  • Ben ***** Değilim - 1959
  • Kanlı Değirmen - 1959
  • Meçhul Kahramanlar - 1958
  • Sevdiğim Sendin - 1955
Filmografisi (senarist)
  • Öldür Beni - 1963
  • Sonbahar Yaprakları - 1961
  • Yak Bir Sigara - 1960
  • Ben ***** Değilim - 1959
  • Üç Kurşun - 1959
  • Sevdiğim Sendin - 1955


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
agah hun kimdir, agah hun biyografi, agah hun

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Agah Hün biyografi-Agah Hün Kimdir?

Agah Hün biyografi-Agah Hün Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: agah hün kimdir, agah hün biyografisi, agah hün hayatı, agah un kimdir, agah hun hayatı, agah hun kimdir, oyuncu agah un kimdir, agah hun nereli memleketi, agah hün nereli, agah hun kim,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
Agâh Sırrı Levent Biyografi-Agâh Sırrı Levent Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 09:38

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 11:40 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats