bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 05:11   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ahmet Saraçoğlu Biyografi-Ahmet Saraçoğlu Kimdir?

Ahmet Y. Saraçoğlu (d. 24 Eylül 1975 Ankara) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.



Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim gören sanatçı çeşitli tiyatro topluluklarında çalışmasının ardından 1995 yılında kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. 2005 yılında bir grup sanatçıyla birlikte İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nu kurdu. Halen çalışmalarını sürdürmektedir.



Filmografisi
  • Yaprak Dökümü - 2006
  • O Şimdi Mahkum - 2005
  • Tombala - 2005
  • Döngel Karhanesi - 2005
  • Hırsız Polis - 2005
  • Gülizar - 2004
  • Tam Pansiyon - 2004
  • Esir Şehrin İnsanları - 2003
  • Neredesin Firuze - 2003
  • Hürrem Sultan - 2003
  • Sultan Makamı - 2003
  • Havada Bulut - 2002
  • Unutma Beni - 2002
  • Yeditepe İstanbul - 2001
  • Tatlı Hayat - 2001
  • Yedi Numara - 2000
  • Çiçek Taksi - 1995


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
ahmet saracoglu biyografi, ahmet saracoglu, ahmet saracoglu kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ahmet Saraçoğlu Biyografi-Ahmet Saraçoğlu Kimdir?

Ahmet Saraçoğlu Biyografi-Ahmet Saraçoğlu Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ahmet Demiray Biyografi-Ahmet Demiray Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 09:55
Ahmet Ada Biyografi-Ahmet Ada Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 11:55
Ahmet Er Biyografi-Ahmet Er Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 29-06-2008 11:31
Şükrü Saracoğlu Biyografi-Şükrü Saracoğlu Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 28-06-2008 01:11
Şükrü Saraçoğlu Kimdir? CooLKadin Biyografiler 0 20-06-2008 11:27

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 09:45 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats