bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 05:33   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ali Cağaloğlu Biyografi-Ali Cağaloğlu kimdir?

Ali Cağaloğlu
Ali Cağaloğlu (d. Ağustos 1930 - İstinye) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.

İstanbul'un Cağaloğlu semtine adını veren Cağaloğlu Rüstem Paşa'nın torunu olan sanatçı Adapazarı Halkevi tiyatro kolunun Adapazarı'nda yerel tiyatronun ilk kurucularındandır. Tiyatro sinema ve televizyonda çeşitli rollerde yer almıştır.



Filmografisi
  • İki Aile - 2006
  • Tatil Aşkları - 2004
  • Biz Boşanıyoruz - 2004
  • Ömerçip - 2003
  • Alacakaranlık - 2003
  • Yeter Anne - 2002
  • Benimle Evlenir misin - 2001
  • Çilekli Pasta - 2000
  • Hiç Bana Sordun mu? - 2000
  • Dadı - 2000
  • Gurbetçiler - 1996
  • Mahallenin Muhtarları - 1992
  • Kanca - 1986
  • Davacı - 1986
  • Güneşli Bataklık - 1977
  • Sevgili Dayım - 1977
  • İntikam Meleği / Kadın Hamlet - 1976
  • Batsın Bu Dünya - 1975
  • Yarınlar Bizim - 1975
  • Baba Bizi Eversene - 1975
  • Kuvvet Macunu - 1975
  • Güler misin Ağlar mısın - 1975
  • Eşkıya - 1966


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
ali cagaloglu biyografi, ali cagaloglu, ali cagaloglu kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ali Cağaloğlu Biyografi-Ali Cağaloğlu kimdir?

Ali Cağaloğlu Biyografi-Ali Cağaloğlu kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 08:47 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats