bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 05:34   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ali Kemal İskender biyografi-Ali Kemal İskender Kimdir?

Ali Kemal İskender
Ali Kemal İskender Gerçek adı; Ali Kemal Asıliskender (d. 1940 - ö. 23 Eylül2007 - İstanbul) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
Türk tiyatro ve sinemasının emektar oyuncusu "Karga Kemal" takma adıyla bilinirdi. Bir çok sinema ve dizi filmde rol aldı. Karadenizli "laz" tiplemeleriyle tanınan sanatçı pankreas kanseri nedeniyle öldü.

Filmografisi
  • İnadım İnat - 2005
  • Oğlum İçin - 2003
  • Bizim Aile - 2001
  • Dedelerimi Evlendirirken - 2000
  • Şaşıfelek Çıkmazı - 2000
  • Uzun Gece - 1993
  • Kurdoğlu - 1991
  • Çizme - 1991
  • Devlerin Ölümü - 1990
  • Silah Arkadaşları - 1986
  • Yıkılmayan Adam - 1977


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
ali kemal iskender

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ali Kemal İskender biyografi-Ali Kemal İskender Kimdir?

Ali Kemal İskender biyografi-Ali Kemal İskender Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Namık Kemal Biyografi-Namık Kemal Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 12:10
Küçük İskender Biyografi-Küçük İskender Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 12:04
İskender Pala Biyografi-İskender Pala Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 11:17
Ali Kemal Biyografi-Ali Kemal Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 05:00
Ali Kemal Biyografi-Ali Kemal Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 26-06-2008 01:52

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 07:15 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats