bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 05:35   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ali Sunal Biyografi- Ali Sunal kimdir?

Ali Sunal (d. 22 Eylül 1977 İstanbul) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören sanatçı Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. Kemal Sunal'ın oğludur.

Filmografisi
  • Sana Mecburum - 2007
  • Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006
  • Kanlı Düğün - 2005
  • Sayın Bakanım - 2004
  • Okul - 2003
  • Banka - 2002
  • En Son Babalar Duyar - 2002
  • Fosforlu Cevriye - 2000
  • Propaganda (film) - 1999
  • Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey - 1995
  • Şaban ile Şirin - 1995


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
ali sunal biyografi, ali sunal, ali sunal kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ali Sunal Biyografi- Ali Sunal kimdir?

Ali Sunal Biyografi- Ali Sunal kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: ali sunal biyografi, ali sunal biyografisi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kemal Sunal Biyografi-Kemal Sunal Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 03:19
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 07:51 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats