bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 05:42   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Aliye Uzunatağan biyografi-Aliye Uzunatağan Kimdir?

Aliye Uzunatağan (d. 24 Aralık 1951 - Çanakkale) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu yönetmen.
İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Uzunatağan Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almıştır. Sanatçı seslendirme çalışmalarının yanısıra televizyonda yüzleşme adlı bir programın sunuculuğunu yapmaktadır.

Filmografisi
  • Kuzey Rüzgarı - 2007
  • Geniş Zamanlar -2007
  • Yaşanmış Şehir Hikayeleri - 2006
  • Yeniden Çalıkuşu - 2005
  • Bir Dilim Aşk - 2004
  • Bütün Çocuklarım - 2004
  • Zalim - 2003
  • Seni Yaşatacağım - 2002
  • Yapayalnız - 2001
  • Evdeki Yabancı - 2000
  • Can Dostum - 1999
  • Böyle mi Olacaktı - 1997
  • Kara Melek - 1996
  • Acıların Çocuğu - 1985
  • Talihli Amele - 1980
  • Bekleyiş - 1976
  • Sen Bir Meleksin - 1969


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
aliye uzunatagan biyografi, aliye uzunatagan, aliye uzunatagan kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Aliye Uzunatağan biyografi-Aliye Uzunatağan Kimdir?

Aliye Uzunatağan biyografi-Aliye Uzunatağan Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: aliye uzunatağan biyografi, aliye uzunatağan kimdir, aliye uzunatagan kimdir,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Aliye Rona biyografi-Aliye Rona Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 05:39
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:54
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
Fatma Aliye Hanım Biyografi-Fatma Aliye Hanım Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 01:26

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 06:59 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats