bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 06:22   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Alper Kul biyografi-Alper Kul Kimdir?

Alper Kul
Alper Kul (d. 1975 Trabzon) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.

MSM'de eğitim aldıktan sonra eğitimini Indiana Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan sanatçı ayrıca Klause Boltze ve Mustafa Kaplan (dansçı)'dan modern dans ve "workshop" dersleri gördü. 1994 yılında Masalgerçek Tiyatrosu`nda sahneye adımını attı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şehir Tiyatroları DOT IUSB (ABD) Mimus Oyuncuları gibi oluşumlarda oyunculuk yaptı. Alper Kul kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde rol aldı.



Rol aldığı bazı oyunlar
  • Yavru Kuşlar - 1999
  • Red Kit - 1994
  • Şeksi Oyun - 1995
  • The Learned Ladies - 1996
  • The American Buffalo - 1997
  • The Velveteen Rabbit - 1997
  • Waiting For The Parade - 1998
  • Barış - 1998
  • Troya'lı Kadınlar - 1998
  • Ölüm ve Oyun - 1999
  • Midas'ın Kulakları - 2004
  • Azizname - 2002
  • Böcek - 2006
  • İki Kişilik Bir Oyun - 2007





Filmografisi
  • Sessiz Gemiler - 2007
  • Gölge - 2007
  • Kader - 2006
  • Aşka Sürgün - 2005
  • Çemberimde Gül Oya - 2004
  • Kazık - 2002
  • Kınalı Kar - 2002
  • Yılan Hikayesi - 1999
  • Hamam- 1997
  • Gurbetçiler - 1996


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
alper kul biyografi, alper kul, alper kul kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Alper Kul biyografi-Alper Kul Kimdir?

Alper Kul biyografi-Alper Kul Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: alper kul kimdir, alper kul biyografi, alper kul nereli, alper kul, alper kul evli mi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Beysoy Alper Biyografi-Beysoy Alper Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 03:00
Alper Demiryürek Biyografi-Alper Demiryürek Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:04
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03
Alper Aksoy Biyografi-Alper Aksoy Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 05:02

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 12:40 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats