bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 06:33   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Serpil Tamur Biyografi-Serpil Tamur kimdir?

Serpil Tamur (Nazife Anne) (1944 - .... )

Serpil Tamur Biyografi-Serpil Tamur kimdir?

19 Mayıs 1944'te Rodos'ta doğdu. 1962-63 Ankara Devlet Konservatuvarı'nı bitirip Devlet Tiyatrosu'na katıldı. Kaktüs Çiçeği ve çeşitli tiyatro oyunlarının yönetmenliğini yapmıştır. Uzun süredir aralıksız görev yapmakta. 40'ı aşkın oyunda görev yaptı 3 oyun sahneye koydu. Evli ve 2 kızı var.
Nazife Anne Kimdir?
Ömer Candan’ın karısı Ali’nin üvey annesidir. Çok istedikleri halde hiç çocuk sahibi olamamışlar ve Ali’yi evlat edinmiş bütün sevgilerini ona vermişlerdir. Ali’nin ölümüyle derinden sarsılır.

Filmografi
Amerikalılar Karadeniz'de 2 Döne Nine 2006
Bebeğim 2006
Akümülatörlü Radyo Nigar 2006
Nehir Sultan 2005
Bir Salkım Üzüm 2005
Aşkımızda Ölüm Var Fatma Ana 2004
Kurtlar Vadisi Nazife Candan 2003
Unutma Beni Meryem 2002
Mert Ali 2000
Ah Bir Zengin Olsam 1998
Süper Baba Sabire 1993
Tanrı Misafiri Teyze 1993
Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmen


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
serpil tamur biyografi, serpil tamur, serpil tamur kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Serpil Tamur Biyografi-Serpil Tamur kimdir?

Serpil Tamur Biyografi-Serpil Tamur kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: serpil tamur kimdir, serpil tamur kızı, serpil tamur kiminle evli, serpil tamur biyografi, serpil tamur kimle evli, serpil cakmakli nereli, serpil cakmak kimle evlendi, serpil tamur karısı, sepıl cakmaklı kımlerle evlendı, serpil çakmaklı kimdir, serpil tamur kızlari, serpil tamur eşi, serpil tamur biyografisi, serpil çakmaklı kimle evlendi, serpil orumcer,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ali Şen Biyografi-Ali Şen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 05:38
Serpil Örümcer Biyografi-Serpil Örümcer Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 04:51
Serpil Çakmaklı Biyografi-Serpil Çakmaklı Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 03:36
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 06:31 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats