bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 06:35   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ayşin Atav biyografi-Ayşin Atav kimdir?

Ayşin Atav

Ayşin Atav biyografi-Ayşin Atav kimdir?
Ayşin Atav (d. 2 Nisan 1948 - Ankara) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu seslendirme sanatçısı.

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Atav mesleğinin ilk yıllarında Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi. Tiyatro çalışmalarının dışında sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. Saantçı aynı zamanda seslendirme yönetmenliği de yapmaktadır.





Filmografisi
  • Korkusuz Korkak- 1979
  • Yadeller - 1978
  • Çılgın Gangster - 1973
  • Gülüzar - 1972
  • Asiler Kampı - 1972
  • Allahaısmarladık Katil - 1972
  • Gelinlik Kızlar - 1972
  • Öfke - 1972
  • Damdaki Kemancı - 1972
  • Sev Kardeşim - 1972
  • Severek Ayrılalım - 1971



elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
aysin atav biyografi, aysin atav, aysin atav kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ayşin Atav biyografi-Ayşin Atav kimdir?

Ayşin Atav biyografi-Ayşin Atav kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: ayşin atav kimdir, aysin atav kimdir, ayşin atav ozgecmısı, aysin atav kim, ayşin atav kimdir kaç yaşında, ayşin atav biyografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ali Şen Biyografi-Ali Şen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 05:38
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:54
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 03:18 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats