bakimliyiz
Konu etiketleri: barış koçak evlendi, barış koçak kimdir, barış koçak biyografi, barış koçak nişanlandı, barış koçak kiminle evli, barış koçak kiminle evlendi, radyolog baris kocak ozgecmisi, barış koçak hayatı, baris kocak evlimi,
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:46   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Barış Koçak biyografi-Barış Koçak kimdir?


Barış Koçak (d. 25 Eylül 1978 İzmir) Türk sinema ve dizi oyuncusu.
Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi Elektronik Bölümü'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'ne kaydoldu.

Filmografi
  • Dede Korkut Hikayeleri (2007) - Karabörklü
  • Evlerinin Önü Mersin (2006) - Emir
  • Umut Adası (2006) - Mustafa
  • Hatırla Sevgili (2006) - Deniz Gezmiş
  • Ağgül (2006) - Osman
  • Aşka Sürgün (2005)
  • Acı Hayat (2005) - Barnı
  • Kurşun Yarası (2003)
  • Hekimoğlu (2003) - Namdar

elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
baris kocak biyografi, baris kocak, baris kocak kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Barış Koçak biyografi-Barış Koçak kimdir?

Barış Koçak biyografi-Barış Koçak kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Barış Kömürcüoğlu Biyografi-Barış Kömürcüoğlu Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 01:26
Barış Bilgili Biyografi-Barış Bilgili Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 12:38
Barış Bahçeci Biyografi-Barış Bahçeci Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 11:17
Barış Öz Biyografi-Barış Öz Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 10:14
Barış Can Biyografi-Barış Can Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 10:13

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:40 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats