bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 06:50   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Begüm Birgören Biyografi-Begüm Birgören Kimdir?

Begüm Birgören
Begüm Birgören (s. 20 Eylül 1982) Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.
13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.

Filmografi
  • Nokta (2008)
  • Karayılan (2007) - Elvan
  • Kırık Kanatlar (2006) - Ayşe
  • Sen Ne Dilersen (2005) - Genç Eleni
  • Seher Vakti (2005) - Melike
  • Arapsaçı (2004)
  • Mavi Kolye (2004) - Nil
  • Pilli Bebek (2003) - Olcay
  • Beşibiryerde (2002)


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
begum birgoren, begum birgoren biyografi

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Begüm Birgören Biyografi-Begüm Birgören Kimdir?

Begüm Birgören Biyografi-Begüm Birgören Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: begüm birgören biyografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Begüm Birgören Biyografi-Begüm Birgören Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 03:59
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 05:09 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats