bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 06:54   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Zafer Ergin biyografi-Zafer Ergin kimdir?

Zafer Ergin
(d. 1942) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki rolüyle zirveye çıkmıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar
  • Quartet
  • Kuklacı
  • Bankta İki Kişi
  • Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı
  • Maymun Davası
  • Bağdat Hatun
Filmografisi
  • Ankara Cinayeti - 2006
  • Arka Sokaklar - 2006 Rıza Baba
  • Döngel Karhanesi - 2005 Başkan
  • Kanlı Düğün - 2005
  • Zalim - 2003
  • Kurtlar Vadisi - 2003 Mehmet Karahanlı-Baron
  • Hırsız - 2001
  • Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001 Şeref
  • Berlin in Berlin - 1993
  • Bir Tren Yolculuğu - 1988
  • Yaprak Dökümü - 1987
  • Çalıkuşu - 1986
  • Bağdat Hatun - 1981



elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
zafer ergin biyografi, zafer ergin, zafer ergin kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Zafer Ergin biyografi-Zafer Ergin kimdir?

Zafer Ergin biyografi-Zafer Ergin kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: zafer ergin kimdir, zafer ergin biyografi, zafer ergin cocuklari, zafer ergin in kac cocugu var, zafer ergin kac cocugu var, zafer ergin nereli, zafer ergin hayatı, zafer erginin kac cocugu var, zafer ergin kim, zafer erginin hayatı, zafer ergin çocukları, zafer erginin cocugu, zafer ergin biyografisi, zafer ergin in hayatı, zafer erginin hayati,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Zafer Algöz Biyografi-Zafer Algöz kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 04:49
Ergin Orbey Biyografi-Ergin Orbey Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 04:08
Neslihan Seda Zafer Biyografi-Neslihan Seda Zafer Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 03:25
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 03:33 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats