bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 06:54   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Vildan Atasever biyografi-Vildan Atasever kimdir?

Vildan Atasever

Vildan Atasever Doğum tarihi 26 Temmuz 1981 Doğum yeri Türkiye/Bursa Mesleği Oyuncu
Vildan Atasever (26 Temmuz 1981 - Bursa) Türk sinema oyuncusu.
15 yaşında oyunculuğa başladı. Oyunculuğun yanı sıra DJ ve VJ'lik yaptı. Ancak ilk olarak dönemin popüler web sitesi chivi.com'da ilk webcam kızı olarak tanındı.
Kurtlar Vadisi adlı dizide oynadı. Daha sonra Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği ve Alper Çağlar'ın yönettiği ancak henüz vizyona girme şansı bulamayan Plajda Kız Tavlama Kılavuzu isimli filmde oynadı.
Kadın İsterse adlı TV dizisinde Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı. 2005 yılında vizyona giren Kutluğ Ataman'ın yönettiği Perihan Mağden'in "İki Genç Kız'ın Romanı" adlı romanından uyarlanan İki Genç Kız adlı filmde yine Hülya Avşar'ın kızını oynadı. Bu ilk filmi ile Altın Portakal ödülü kazandı. İlk filminde bu önemli ödülü alması oldukça tartışıldı.
Şu anda Yaralı Yürek'te başrol oynamaktadır.

Filmografi
  • 2003 Kurtlar Vadisi
  • 2004 Azize
  • 2004 Kadın İsterse
  • 2005 Plajda Kız Tavlama Kılavuzu
  • 2005 İki Genç Kız
  • 2006 Kader
  • 2007 Yaralı Yürek
Ödüller
  • 42.Antalya Altın Portakal Film Festivali "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülü (İki Genç Kız)
  • 18. Ankara Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışması "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülü (Kader)


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
vildan atasever biyografi, vildan atasever, vildan atasever kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Vildan Atasever biyografi-Vildan Atasever kimdir?

Vildan Atasever biyografi-Vildan Atasever kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: vildan atasever kimdir, vildan atasever biyografi, vildan atasever biyografisi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:50 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats