bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 11-07-2008, 02:01   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Aslı Tandoğan biyografi-Aslı Tandoğan kimdir?

Aslı Tandoğan

Aslı Tandoğan biyografi-Aslı Tandoğan kimdir?
Aslı Tandoğan (d 2 Nisan 1979) Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde rol aldı.

Filmografi
  • Gülüm (2002)
  • Kurşun Yarası (2003)
  • Çınaraltı (2003)
  • Sınırlı Aşk (2003)
  • Büyük Umutlar (2004)
  • Aşka Sürgün (2005)
  • 29-30 (2006)
  • Ahh İstanbul (2006)
  • Kabadayı (2007)
  • Dudaktan Kalbe (2007)


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
asli tandogan biyografi, asli tandogan, asli tandogan kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Aslı Tandoğan biyografi-Aslı Tandoğan kimdir?

Aslı Tandoğan biyografi-Aslı Tandoğan kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: aslı tandoğan kimdir, asli tandogan kimdir, asli tandogan biyografi, asli tandogan kim, aslı tandoğan kiminle evli, aslı tandoğan evli mi, asli tandogan, asli tandogan kiminle evli, aslı tandoğan kim, asli tandogan evli mi, aslı tandogan kimdir, aslı tandoğan kimle beraber, aslı tandoğan evlendi, aslı tandoğan biyografi, aslı tandoğan kiminle beraber,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Aslı Gökyokuş Biyografi-Aslı Gökyokuş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:50
Aslı Tandogan Resimleri Bkmlyz Güzel Bayan Resimleri 0 27-04-2008 06:49

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 11:37 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats