bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 11-07-2008, 02:06   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Arda Kural Biyografi-Arda Kural Kimdir?

1980 yılında Yalova'da doğdu Liseyi Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde okudu. Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünü bitirdi.2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999’da kendi kurduğu Tiyatroroman Tiyatrosunda profesyonel oldu bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosunda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler Ben Değil Kendim Dokuz Köyden Kovulmak Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol aldı. Kral TV’de VJ’lik yaptı. İlk 1999’de Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo Di Caprio benzerliğiyle tanındı. İkinci çıkışı 2005’de Emret Komutanım dizisinde Posta Ferit rolüyle oldu. Kişiliği

Her zaman durgun ve ağırbaşlı tavırlarıyla dikkat çekti. Verdiği röportajlarda Leonardo Di Caprio'ya benzerliğiyle tanınmasından rahatsız olduğunu belirten Kural işinde en iyisi olmak istediğini ve canlandırmak istediği karakter'in Truva filmindeki Aşil karakteri olduğunu belirtti. Koç burcu ve burcunun özelliklerini taşıyor. Aşka inanmıyor ancak sevginin var olduğunu düşünüyor. Bugüne kadar özel hayatıyla gündeme gelmeyip her zaman işiyle ekranlarda olan yakışıklı ve başarılı oyuncu senaryo denemeleri yapıyor ve bu piyasaya yönetmen olarak devam etmek istediğini söylüyor.

Filmografisi

* Eyvah Kızım Büyüdü [1999] - [Altay]
* Şemsi Paşa Pasajı [2000]
* Kuzenlerim [2000] - [Oğuz]
* Lise Defteri [2003] - [Ediz]
* Çınaraltı [2004] - [Kenan]
* Düşenin Dostu [2004]
* Canım Benim [2004]
* Beşinci Boyut [2005] - [Mehmet]
* Beyza'nın Kadınları [2005] - [Naim]
* Emret Komutanım [2005] - [Posta Ferit]
* Banyo [2005]
* Sahne [2006]
* Kaptan [2007] - {Yavuz]
* Kelebek Çıkmazı [2007] - [Selim]
* Çok Özel Tim [2007]



elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
arda kural biyografi, arda kural, arda kural kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Arda Kural Biyografi-Arda Kural Kimdir?

Arda Kural Biyografi-Arda Kural Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: arda kural biyografi, lise defteri, lise defteri ediz, emret komutanım oyuncuları, arda kural kimdir, emret komutanım ferit, lise defteri oyuncuları, emret komutanım oyuncuların isimleri, lise defteri oyuncuları isimleri, emret komutanim, özel tim oyuncuları, emret komutanım mehmet, kuzenlerim, emret komutanim oyunculari, emret komutanım isimleri,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arda Turan Resimleri Bkmlyz Yakışıklı Erkek Resimleri 2 31-08-2008 02:36
Arda Öziri biyografi-Arda Öziri Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 06:25
Jülide Kural biyografi-Jülide Kural Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 02:00

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:13 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats