bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 11-07-2008, 02:07   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Levent Sülün Biyografi-Levent Sülün Kimdir?

Levent Sülün


Levent Sülün Biyografi-Levent Sülün Kimdir?

Levent Sülün (d. 8 Kasım 1975 İstanbul) Sinema ve dizi film oyuncusu seslendirme sanatçısı.

Sanat hayatına 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle başlayan Levent Sülün oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Sanatçı ayrıca reklam filmlerinde de rol almaktadır.


Filmografisi

* Dudaktan Kalbe - 2007
* Semum - 2007
* İmkansız Aşk - 2006
* Acemi Cadı - 2006
* Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı - 2006
* İki Aile - 2006
* Kayıp Umutlar - 2005
* Hırsız Polis - 2005
* Bir Dilim Aşk - 2004
* Aşkımızda Ölüm Var - 2004
* Büyük Yalan - 2004
* Gece Yürüyüşü - 2004
* Kalp Gözü - 2004
* Omuz Omuza - 2004
* Mühürlü Güller - 2003
* Estağfurullah Yokuşu - 2003
* Kampüsistan - 2003
* Alacakaranlık - 2003
* Başımıza Gelenler - 2002
* Seni Yaşatacağım - 2002
* Beşik Kertmesi - 2002
* Çifte Bela - 2001
* Bana Şans Dile - 2001
* Tatlı Hayat - 2001
* Benimle Evlenir misin - 2001
* Evdeki Yabancı - 2000
* Dadı - 2000
* Kimyacı - 2000
* Günaydın İstanbul Kardeş - 1999
* Yasemince - 1997
* Ruhsar - 1997
* Böyle mi Olacaktı - 1997
* Baba Evi - 1997
* Eltiler - 1997
* Tatlı Kaçıklar - 1996
* Çiçek Taksi - 1995


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
levent sulun biyografi, levent sulun, levent sulun kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Levent Sülün Biyografi-Levent Sülün Kimdir?

Levent Sülün Biyografi-Levent Sülün Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: levent sülün biyografisi, levent sülün biyografi, levent sülün hayati,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Necdet Levent Biyografi-Necdet Levent Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 1 17-01-2013 06:59
Levent Yüksel Biyografi-Levent Yüksel Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:16
Agâh Sırrı Levent Biyografi-Agâh Sırrı Levent Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 09:38
M.Levent Özgeç Biyografi-M.Levent Özgeç Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 10:50

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:53 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats