bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 11-07-2008, 02:15   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Salih Kalyon biyografi-Salih Kalyon Kimdir?

Salih Kalyon
(d. 1946 Ağrı) Sinema tiyatro ve dizi oyuncusu. Bizimkiler dizisindeki Sedat ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü oyunundaki Gülseren'in babası karakterleriyle tanınır.
Ortaöğrenim mezunu olan sanatçı Dostlar Tiyatrosu BKM Oyuncuları gibi topluluklarda sinema filmlerinde ve dizilerde oynamaktadır.

Filmografisi
  • Çinliler Geliyor - 2006
  • Fırtına - 2006
  • Sen misin Değil misin? - 2005
  • İlk Göz Ağrısı - 2005
  • Organize İşler - 2005
  • Sevinçli Haller - 2004
  • Azize - 2004
  • Hayat A.Ş. - 2003
  • Vizontele Tuuba - 2003
  • Ölümsüz Aşk - 2003
  • Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
  • Koltuk Sevdası - 2001
  • Güneş Yanıkları - 2000
  • Vizontele - 2000
  • Bir Demet Tiyatro - 1997
  • Oğlum Adam Olacak - 1995
  • Yazlıkçılar - 1993
  • Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri - 1992
  • Uzlaşma - 1991
  • Menekşe Koyu - 1991
  • Gizli Yüz 1990
  • Bizimkiler - 1989
  • Belene - 1987
  • Bir Muharririn Ölümü - 1987
  • Merdoğlu Ömer Bey - 1986
  • Bir Avuç Cennet - 1985
  • Çıplak Vatandaş - 1985
  • Bay Alkolü Takdimimdir - 1981
  • Talihli Amele - 1980
  • Güneşli Bataklık - 1977


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
salih kalyon biyografi, salih kalyon, salih kalyon kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Salih Kalyon biyografi-Salih Kalyon Kimdir?

Salih Kalyon biyografi-Salih Kalyon Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: salih kalyon kimdir, salih kalyon vikipedi, salih kalyon biyografi, salih kalyon kurtmu,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:54
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
Salih Paşa Biyografi-Salih Paşa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 28-06-2008 01:19

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 12:05 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats