bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 11-07-2008, 02:17   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Berk Hakman biyografi-Berk Hakman Kimdir?

Berk Hakman
Berk Hakman (d. 14 Ağustos 1981 Ankara) Okul filmi ile Seher Vakti ve Kırık Kanatlar dizileriyle tanınan oyuncu. Liseden mezun olmasının ardından Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etti. Bu dönemde okulun tiyatro kulübünün yanı sıra yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girdi. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.
Babası Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas klavye piyano ve trompet çalmaktadır. Ayrıca da Hatırla Sevgili dizisinde devrimci bir genç olan Deniz Karayel'i canlandırdı ve bu karakter öldü(maalesef)

Filmografi
  • Janjan (2007) - Sadık
  • Saklı Yüzler (2006)
  • Felek Ne Demek? (2006) - Şeyda
  • Hatırla Sevgili (2006) - Deniz Karayel
  • Seher Vakti (2005) - Davut
  • Kırık Kanatlar (2005) - Hristo
  • Okul (2003) - Ersin


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
berk hakman biyografi, berk hakman, berk hakman kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Berk Hakman biyografi-Berk Hakman Kimdir?

Berk Hakman biyografi-Berk Hakman Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: berk hakman biyografi, ataman hakman, berk hakman biyografisi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Öykü & Berk Gürman Biyografi-Öykü & Berk Gürman Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:55
İlhan Berk Biyografi-İlhan Berk Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 01:06
öykü & berk resimleri (evlerinin önü boyalı direk) Я Ünlülerin Resimleri 0 20-04-2008 06:39

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 05:26 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats