bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 11-07-2008, 02:21   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Tuba Ünsal Biyografi-Tuba Ünsal kimdir?

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal 1981 Denizli doğumlu oyuncu manken.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünün birinci sınıfında okurken öğrenimine ara verdi. Çeşitli tiyatro kurslarına katıldı. 10 filmde oynadı bunlardan bazıları: Çılgın Dersane Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba

Filmografi
  • Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
  • Yemin (2007)
  • Çılgın Dersane (2007)
  • Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
  • Küçük Hanımefendi (2006)
  • Yeniden Çalıkuşu (2005)
  • Seni Çok Özledim (2005)
  • Hızlı Adımlar (2004)
  • Ruhun Duymaz (2004)
  • Vizontele Tuuba (2003)
  • Mumya Firarda (2002)
  • Kolay Para (2002)
  • Karaoğlan (2002)
  • Savunma (2001)
  • Kırık Kalpler (2000)
  • Kurt Kapanı (1999)
  • Kıvılcım (1999)
  • Ayşecik (1998)
  • Ruhsar (1997)
  • Kara Melek


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
tuba unsal biyografi, tuba unsal, tuba unsal kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Tuba Ünsal Biyografi-Tuba Ünsal kimdir?

Tuba Ünsal Biyografi-Tuba Ünsal kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: tuba ünsal biyografi, tuba ünsal kimdir, tuba unsal biyografi, tuba ünsal kim, tugba unsal biyografi, tuba ünsal biografi, tuba ünsal nereli, tuba ünsal biyografisi, tuba unsal kimdir, tugba ünsal biyografi, tuba unsal kim, tuğba ünsal kimdir, tuba ünsal kimle eliv, tuba unsal biografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Tuba Büyüküstün Biyografi-Tuba Büyüküstün Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 03:48
Niran Ünsal Biyografi-Niran Ünsal Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:59
Tuba Ünsal Kimdir? CooLKadin Biyografiler 0 21-06-2008 10:31

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 10:50 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats