bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 19-12-2008, 01:09   #1 (permalink)
 
Bkmlyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Kenan Bal Biyografi - Kenan Bal Kimdir ?

Kenan Bal Biyografi

Kenan Bal Biyografi - Kenan Bal Kimdir ?

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nde okudu. İstanbul Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalıştı. Küçükçekmece Belediye meclis üyesi oldu. '78 gençliğinin politik ortamında yer aldı. Ahmet Mekin'le arkadaşlığından dolayı sinema çevresiyle tanıştı. Bir çok filmde ve dizide rol alarak kendini geliştirdi.

Filmografisi

* Güz Sancısı (2008) - Ömer Saruhan
* Asi (2008) - Savcı
* Sürgün Hayatlar (2008) - Nihat
* Gazi (2008) - Kemal
* İki Yabancı (2007) - Mahmut Ağa
* Çemberin Dışında (2007) - Önder Akova
* Anka Kuşu (2006) - Abdi Bey
* Hırsız Polis (2005) - Hayri
* Güz Yangını (2005) - Mercan Bey
* Ziyaret (2004)
* Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım (2004)
* Çemberimde Gül Oya (2004) - Dinçer
* Şubat Soğuğu (2004) - Tahir Mutlu
* Çanakkale: Son Kale (2003)
* Kampüsistan (2003) - Nusret
* Asmalı Konak - Hayat (2003) - Ali Hamzaoğlu
* Karaoğlan (2002) - Kutulmuş
* Ankara Yollarında (2002)
* Asmalı Konak (2002) - Ali Hamzaoğlu
* Avcı (2001) - Metin
* Dedelerimi Evlendirirken (2000)
* Aşk Hırsızı (2000)
* Zor Hedef (2000) - Rıza
* Bedel (2000) - Murat
* Güvercin (1999)
* Yılan Hikayesi (1999)
* Cumhuriyet (1998) - Asım Gündüz
* Kaçıklık Diploması (1998) - Nur'un babası
* Akrebin Yolculuğu (1997)
* Sakin Kasabanın Kadını (1997) - Komiser
* İlişkiler (1997)
* Deli Divane (1997)
* Hemşerim (1996)
* Kurtuluş (1996) - Albay Asım
* Şehnaz Tango (1996)
* Düş Gerçek Bir De Sinema (1995)
* Geçmişe Açılan Pencere (1991)
* Ekran Aşıkları (1989)
* Geçmiş Bahar Mimozaları (1989)
* Bir Irmağa Yolculuk (1988)
* Çark (1987)
* Dolunay (1987)
* Papatya (1987)
* Su (1986)
* Üç Halka 25 (1986)
* Kıskıvrak (1986) - Hakkı
* Kıskaç (1986)
* Küçük Ağa (1983)
* Denizin Kanı (1978)


Bkmlyz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
kenan bal, kenan bal biyografi

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Kenan Bal Biyografi - Kenan Bal Kimdir ?

Kenan Bal Biyografi - Kenan Bal Kimdir ? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: kenan bal kimdir, kenan bal biyografi, kenan bal evlimi, kenan bal, kenan bal kim, kenan bal nereli, ömer saruhan kimdir, kenan bal kiminle evlendi, kenan bal kiminle evli, kenan bal biyografisi, ali bal kimdir, kenan bal hayatı, kenan bal kimle evli, kenan bal evli mi, kenan bal kımdır,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kenan İmirzalıoğlu Biyografi-Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 1 13-01-2010 02:38
Kenan Çoban Biyografi-Kenan Çoban Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 04:31
Kenan Pars Biyografi-Kenan Pars Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 04:30
Kenan Doğulu Biyografi-Kenan Doğulu kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:38
Kenan Evren Biyografi-Kenan Evren Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 26-06-2008 01:43

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 02:18 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats