bakimliyiz
Konu etiketleri: damla sönmez biyografi, damla sönmez kimdir, damla sönmez hayatı, damla sönmez biyografisi, damla sönmezin hayatı, damla sönmez kim, damla sonmez kimdir, damla sönmez vikipedi, damla sönmez in hayatı, damla sönmez, damla sönmez nereli, damla sönmez hakkında, damla sonmez biyografi, damla sönmez evlimi, damla sönmez hakkında bilgi,
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 29-10-2010, 07:27   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Damla Sönmez Biyografi - Damla Sönmez Kimdir?

Damla Sönmez Hakkında

Damla Sönmez Biyografi - Damla Sönmez Kimdir?
Damla Sönmez (d. 3 Mayıs 1987) Türk oyuncu. 2009 yılında Bornova Bornova filmiyle 46. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Türk televizyonunda bir çok yapımda yer alan Damla Sönmez Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü.

St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etmektedir.

Filmografi

* Gece Gündüz 2008 (Pınar) (Tv dizisi)
* Emret Komutanım 2008 (Karamel) (Tv dizisi)
* Fırtınalı Aşk 2007 (Melda Talay) (Tv dizisi)
* Sahte Prenses 2006 (Sedef) (Tv dizisi)
* Şarkılar Susmasın 2006 (Aycan) (Tv dizisi)
* Kapıları Açmak 2005 (Gülşen) (Tv dizisi)
* Omuz Omuza 2004 (Pelin) (Tv dizisi)
* Camdan Pabuçlar 2004 (Gülçin) (Tv dizisi)


DAMLA SÖNMEZ RESİMLERİ

elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Damla Sönmez Biyografi - Damla Sönmez Kimdir?

Damla Sönmez Biyografi - Damla Sönmez Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Damla Sönmez Resimleri elif Güzel Bayan Resimleri 0 29-10-2010 07:09
Muzlu Damla Sakızlı Güllaç Tarifi - Muzlu Damla Sakızlı Güllaç Yapılışı gizem Tatlılar 0 06-01-2010 06:16
Damla Sakızlı Kayısı Rüyası - Damla Sakızlı Kayısı Rüyası Tatlısı Tarifi gizem Tatlılar 0 22-06-2009 01:52
Sönmez Atasoy Biyografi-Sönmez Atasoy Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 02:59
Kamil Sönmez biyografi-Kamil Sönmez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 02:29

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:18 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats